Ingredientai:
Lašišos filė - 1 vnt.;
Sojos padažas - 100-150 g;
Šlakelis vandens;
Šviežios citrinos sultys;
Druska, malti juodieji pipirai, prieskoninės žolelės.
Gaminame. Kepta lašišos filė
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, dedame į pailgą indą, apibarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir užpilame su šlakeliu vandens atskiestu sojos padažu ir paliekame pastovėti 10-15 minučių. Praėjus pusei laiko, apverčiame kitą lašišos filė pusę.
Prieš kepat dedame lašišos filė į folija išklotą skardą, apšlaktome citrinos sultimis, ant viršaus dedame rozmarino šakeles, folija uždengiame ir šauname į iki 200 įkaitintą orkaitę 25-30 minučių. Skanaus!