- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 25312

Ingredientai:
Druska, malti juodieji pipirai.
Gaminame. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Česnaką smulkiname, parmezaną tarkuojame, pomidorus pjaustome per puse.
Lašišos filė apibarstome druska, pipirais, apkepiname keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (~8 minutes) ir išimame ant lėkštės. Keptuvėje, kurioje kepė lašiša, ištirpiname gabalėlį sviesto, jame truputį apkepiname česnaką ir dedame pomidorų puseles. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę lašišos gabaliukus ir dar patroškiname kelias minutes. Visai prieš baigiant gaminti lašišos gabaliukus apšlakstome citrinos sultimis ir apibarstome smulkintu baziliku. Keptuvę uždengiame dangčiu, nukeliame nuo ugnies ir paliekame pastovėti 5 minutes. Skanaus!