Kepta žuvis džiūvėsėliuose

Kepta žuvis džiūvėsėliuose

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (28 balsai (-ų))

Narių vertinimas: 0 / 5

Žvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyvi
 

Ingredientai:

Žuvies filė (skorpionžuvė, jūros lydeka ar menkė) – 2-4 gabaliukai;
Kiaušiniai - 1-2 vnt.;
Džiūvėsėliai;
Miltai;
Žuvies prieskoniai arba druska pipirai ir šlakelis citrinos sulčių;
Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Kepta žuvis džiūvėsėliuose

Jeigu žuvies filė didelė, supjaustome mažesniais gabalėliais, apibarstome prieskoniais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame 10 minučių pastovėti. Tuo tarpu išplakame kiaušinį. Žuvies filė iš abiejų pusių apvoliojame miltuose, merkiame į kiaušinio plakinį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje kol iškeps ir gražiai apskrus.

Kepta žuvis patiekiama su bulvytėmis fri arba ryžiais ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

loading...